top of page

HEMSIDA

Hemsidor har jag gjort läääänge. Min pappa lärde mig när jag gick i lågstadiet hur man gör en hemsida, och det har bara fortsatt sedan dess. Här finns några exempel på hemsidor som jag gjort! För mer information om våra tjänster inom hemsida så kan du klicka här. 

gradientbackground.png

HJORTEDAL.com

Självklart så måste jag börja med självaste hjortedal.com, en lite gladare hemsida där VD:n Fredrik önskade sig karikatyr. Både Petra och Fredrik har varit med under hela processen och sett till så att de fått sina drömmars hemsida. 

Denna använder sig av vår modell "Stagsite 1" och har direkt koppling till google analytics, facebook, instagram och tiktok för reklam och kommunikation.

Det finns planer för hemsidan framöver, till exempel en produktvisualiserare för designcement där du kan testa våra varianter i 25 olika rum med ett klick, och per begäran dina egna rum. 

Det kommer även inom kort en smart-AI som du kan chatta med: kanske för att få en kamrat, för info om hjortedal, eller varför inte öva rådjursspråk?

hjortedal.com

LARRYS LÖVBUTIK

Denna hemsidan gjordes snabbt för att demonstrera Stagsite-2, och du kan se ett utdrag från den här på denna hemsidan. 

Skugga

orbypizzeria.se

Detta har alltid varit Marks bästa pizzeria i mina ögon. Alpay är en av världens härligaste människor om jag får säga det själv. När jag då fick erbjudandet att skapa Örby Pizzerias nya hemsida? Det var svårt att tacka nej... Därför blev det såklart ett ja. 

Här ville jag bevara den lite mer tecknade, komiska stilen från den förra hemsidan, fast ändå trycka in ett lite modernare stuk på det hela. Bilden gjorde jag med hjälp av AI, som fick en bild på Alpay och en hel del pizzor som referens.

 

Menyn har de på Örby Pizzeria sedan möjlighet att ändra genom att logga in på portalen och justera med några klick.  

orbypizzeria.png
bottom of page